Goede zorg voor uw paard; ontspanning voor u!

Een eigen paard is een rijk bezit. Een paard betekent immers sportieve ontspanning en genieten van het samenspel tussen mens en dier. Een paard is ook een goede en trouwe metgezel en verdient daarom de beste zorg. Pension en ruitersportcentrum De Oale Greeuw geeft die zorg. En meer!
De Oale Greeuw is prachtig gelegen. Het decor van weilanden, bossen en akkers heeft een aangename landelijke uitstraling. Toch ligt ons pension en ruitersportcentrum centraal en is snel bereikbaar. Altijd dichtbij, maar met de rust van het Twentse platteland.
Waardevol is natuurlijk vooral onze kennis van en ervaring met paarden. Dat is van belang want u vertrouwt ons voor een belangrijk deel de zorg voor uw dierbare bezit toe. Zorg, die wij serieus nemen. Op ieder tijdstip.

De Oale Greeuw biedt fantastische faciliteiten. Uitstekend geoutilleerde stallen, een grote binnenbak, een buitenbak met paddock. En niet in de laatste plaats volop weilanden voor een heerlijke weidegang van de paarden.

En kenmerkend voor De Oale Greeuw is de gemoedelijkheid en gezellige sfeer. Samen met u bespreken wij uw wensen. De basis is onze kennis van zaken en begrip voor elkaar.
Wij nodigen u dan ook graag uit voor een kennismaking.

Aequor - Erkend Leerbedrijf