Comfortabele boxen, optimale weidegang

De Oale Greeuw heeft de beschikking over ruime en comfortabele stallen voor uw paard. Wij bieden de keuze uit boxen van 3 bij 3 meter en 3 bij 3.50 meter. Rust is belangrijk voor een goede gesteldheid. Daarom verzorgen wij het voeren van de dieren. Dit gebeurt op vaste tijdstippen zodat voernijd wordt vermeden. U hoeft uw dier dus niet zelf te voeren en kunt u volledig bezighouden met sportieve bezigheden en overige verzorging.
Wij bieden uiteraard wel de mogelijkheid tot volledige verzorging van de pensionpaarden. Echter, gebruikelijk is dat u zelf de stallen schoonmaakt. Dit maakt immers ook een belangrijk onderdeel uit van de recreatieve omgang met uw paard.

In de stallen is een aparte zadelgang, waar u de beschikking heeft over een eigen zadelkast. Daarnaast zijn er dekenrekken voor de dekens.
Ook is er een kleine, maar gezellige kantine waar koffie, fris etc. gedronken kan worden. Ook hier komt de gezellige sfeer van ons centrum weer tot uiting.

In de zomerperiode krijgen de paarden ruimschoots weidegang. Dagelijks worden de dieren naar de weide gebracht. Omdat ons complex over meerdere weilanden beschikt, selecteren wij de groepen paarden zorgvuldig. Dit zorgt voor een goede sfeer en plezierige omgang onderling. Uw paard heeft het naar zijn of haar zin bij ons. En dat merkt u!

Aequor - Erkend Leerbedrijf