Binnen en buiten, alles is mogelijk

Als ruitersportcentrum beschikt De Oale Greeuw vanzelfsprekend over een binnen- en een buitenbak, voorzien van een hoefslag. Daarnaast is er een paddock.
Zowel de binnen- als de buitenbak bieden alle hippische mogelijkheden. Om te lessen, voor dressuur of het springen. Binnen en buiten bruist het altijd van de hippische activiteiten. Er wordt getraind in dressuur, gesprongen of les gegeven. Dankzij de ruime opzet van ons complex, is er voor iedereen volop ruimte.

Heel bijzonder is dat door onze ligging De Oale Greeuw ook een prima uitvalsbasis is voor heerlijke buitenritten. Vanuit onze locatie kunt u de zandpaden rond Hertme en het landgoed Weleveld bij Zenderen verkennen. Maar ook naar de prachtige omgeving en bossen rond kasteel Twickel rijden. Vervelen hoeft u zich dus niet. U kunt alle kanten uit en alles is mogelijk.

Centraal staat telkens dat wij samen met u zorgen voor een goede sfeer en optimale zorg voor uw paard. En niet alleen als het gaat om het pension en het rijden. We organiseren jaarlijks speciale activiteiten, zoals een zomerse barbecue, buitenritten en een nieuwjaarsborrel. De Oale Greeuw is daarom meer dan alleen een pension. Het is Twentse gemoedelijkheid ten top!

Aequor - Erkend Leerbedrijf